Info om Dansk Land-Rover Klub

Dansk Land-Rover Klub er Danmarks største bilmærke klub, med over 2000 medlemmer.
Klubben er inddelt i 12 regioner, fordelt over hele landet. Klubbens aktiviteter er en (ren?) familie fornøjelse, så derfor er vi rigtigt mange aktive medlemmer.

Der er mange firmaer, der støtter os med sponsorgaver til vores mange forskellige arrangementer; så som Trial, Gymkhana, Team Recovery, ud-at-fælde-juletræ-spille-bingo-og -drikke-glögg(-men-ikke-for-meget-jeg-kører-jo-ud-at-fælde-juletræ-spille-bingo-og-drikke -glögg-tur)-tur og mange andre skøre og sjove ting ( forklaring til disse, for mange, ukendte begreber kan fås på DLRK’s homepage -måske lige pånær det med juletræet).  

Jeg har været medlem af region Nord-Sjælland siden 1987. I den tid har jeg lært en utrolig masse skøre, sjove og spændende mennesker at kende. 
Land-Rover folk er et utroligt folkefærd, om du møder en fra Brazilien eller Bagsværd, Italien eller Ishøj, er fuldstændigt revnende fløjtende lige meget, for efter ca. ½ splitsekund taler man om de samme ting, fortæller de samme løgnehistorier - kort sagt er man på bølgelængde med L/R folk over hele kloden og i Østrig.

Hvis du ønsker yderligere information om klubben eller hvis du vil meldes ind , så gå videre til klubbens homepage. Du kan også kontakte formanden for klubben for yderlige information.        Madam_blaa_kongel.jpg (92576 byte)
                                       
Her ses den go'e gamle Landy, en 90" fra 1987, 2,5l diesel.            

            

....og her er det lidt nyere køretøj - en Disco V8                     

Med De Bedste Rover Hilsner
Michael Andersen reg. N-SJ